Putem oferi o linie completă de soluții de inspecție, recondiționare și reparare pentru industria electronică, inclusiv inspectii de sistem cu raze X inline si offline, sisteme BGA Rework , cuptoare cu reflow, conveioare, imprimante de lipit, dispozitive de lipire, sisteme de extracție a fumului, dispozitive de reparații mobile LCD.

Seamark ZM furnizează produse și servicii industriei prelucrătoare printr-o rețea de reprezentanți de vânzări și distribuitori de tehnologie. Scopul nostru este să oferim clienților soluțiile de testare cele mai valoroase și inovatoare, la un cost eficient. Sistemele de inspecție si rework Seamark ZM au câștigat, in ultimii ani, o reputatie excelenta atat in China cat si pe plan international.

Indiferent dacă sunteți importatori, distribuitori, engrosiști sau reteileri în aceste zone, vă putem oferi soluții profesionale de inspecție și service. Scopul nostru este de a deveni un nume cu rezonanta pentru industria electronica.. Vom păstra inovația, dezvoltarea și producția de echipamente industriale de vârf pentru a vă satisface nevoile. Dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați fără ezitare. Echipa noastră de vânzări și asistență tehnică vă va oferi cele mai bune sfaturi și cele mai bune servicii.

Seamark ZM, este producător recunoscut în recondiționarea BGA, inspecția cu raze X și reparatii electronice avansate. Inca din anul 2005 am inceput proiectarea și dezvoltarea sistemelor BGA Rework , acum putand oferi soluții complete în inspecția micro-focus cu raze X și Rework a chipurilor BGA si SMD.

R&D- Soluții complete de inspecție cu raze X și Rework BGA & SMD LED .
Răspuns rapid – La fiecare solicitare, prin e-mail sau telefonic, vă vom răspunde rapid.
Prețuri competitive – Facem eforturi sustinute pentru a avea preturi cometitive la toate produsele. Stim ca fiecare banut conteaza pentru dumneavoastra..

Ne străduim să satisfacem total nevoile clienților prin calitatea, capacitatea de reacție, îmbunătățirea continuă a produselor / serviciilor si livrarea la timp. Dacă aveți nevoie de ajutor în configurarea echipamentelor BGA și de inspecție cu raze X, vă rugăm să ne contactați.

Seamark ZM are o echipă tehnică foarte bine pregatita si cu experiență, iar experții și inginerii noștri sunt întotdeauna gata să vă rezolve problemele. În funcție de cerințele diferite ale clienților noștri, furnizam servicii de instruire în mod rezonabil și ne asigurăm că operatorii înțeleg modul de functionare și operează bine mașinile noastre. Instruirea se poate face la centrele noastre de formare locale sau la sediul scietatii dvs.. Fiecare inginer din centrul nostru de formare are suficiente cunoștințe, practici și un fundal profesional bun. Vom analiza întrebările dvs. și va vom oferi sfaturi și soluții adecvate. Ne puteti contacta prin chat online, prin e-mail, telefon sau fax și vă vom ajuta cu plăcere.

Seamark ZM este deținută de Shenzhen Zhuomao Technology Co. Ltd.